Arda Güler Galatasaray'a Transfer mi Olacak?

Fenerbahçe'nin Real Madrid'e sattığı Arda Güler, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yendiği maç sonrası sarı-kırmızılı oyuncuların paylaşımlarını beğendi. Bu hamlesi sosyal medyada büyük tepki çekerken Galatasaray'da kiralık oynama iddiaları da güçlendi.

Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen ve Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanya’da beklediği şansı bulamadı. Sezon sonunda başka bir takıma kiralanması gündemde olan genç oyuncu, Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 1-0 yendiği maçın ardından ilginç bir hamle yaptı.

Galatasaraylı oyuncuların paylaşımlarını beğendi

Arda Güler, Galatasaray’ın Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet sonrası sarı-kırmızılı oyuncuların sosyal medyada yaptıkları paylaşımları beğendi. Bu hamlesi, Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Arda Güler, yaptığı beğenilerin fark edilmesinin ardından geri çekmek zorunda kaldı.

Fenerbahçeli taraftarlardan sert eleştiri

Arda Güler’in Galatasaraylı futbolcuları beğenmesi, sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçeli taraftarlar, altyapıdan yetişen ve Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in bu davranışını eleştirdi. Bazı taraftarlar, Arda Güler’in Fenerbahçe’ye ihanet ettiğini, bazıları ise Arda Güler’in Galatasaray’a transfer olmak istediğini iddia etti.

arda güler arda güler haberleri galatasaray beşiktaş fenerbahçe